Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zapytanie o ping • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Mam takie proboem! Chciałbym si,e dowiedziec czy jeżeli ktos z dobrym łączem moze mi przyblokowac internet wysyłając zapytanie o ping do mojego IP, jeżeli to zapytanie trwa nieskonczony czas?? Znaczy sie jezeli cały czas, non stop on je wysyła??
Czy jest możeliwe ,że po jakims czasie to spowoduje zamulenie mojego łacza??
Niby mozna tak zamulic komus lacze. Ale jak nie masz zewnetrznego IP to wtedy zamula serwer a nie twojego kompa.... Ja tam bym sie tym nie przejmowal... Jakiejs kolosalnej roznicy na pewno nie odczujesz... te pakiety z założenia są malutkie.. tylko często wysyłane..
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.