Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z usunięciem folderu • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable • Multi Commander • WebCatalog • Mozilla Thunderbird • Farbar Recovery Scan Tool
Kiedyś sciągłem gre i nie da sie teraz jej wywalić z twardego jest to instalka wazy 500 Mb . Próbowałem kilboxem w trybie awaryjnym też i lipa. Jakieś propozycje
[ Dodano: Dzisiaj o 12:17 ] Wiem że był już taki temat wiele razy ale im sie udawało wywalić przez kilboxa a tu lipa
1.Uruchom HiJack'a.
2.Naciśnij na Open Misc Tool Section.
3.Potem na Misc Tools.
4.Potem na dole w zakładce System tools naciśnij Delete a file on reboot.
5.Wybierz plik i naciśnij Otwórz.
Usuwasz katalog-(pliki których nie możesz usunąć zostawiasz).
Wyłączasz przywracanie systemu, wchodzisz w tryb awaryjny i kasujesz pozostałość.
Dodatkowo skanujesz kompa progsem do rejestru np. Registry First Aid.
Powinno pomóc.
...To do czego dąże to nie tylko pieniądze wiedza że dobrze wiem a nie sądzę miłość chcę dostać i okazać serce, chyba nic więcej tam odnajdę szczęścię...