Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z łączem internetowym • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Witam mój brat dzis cos kombinował na kompie swoim a ja mam od niego internet przez siec podłączony ... i przestał działac wiec musiałem zainstalowac drugiego windowsa u niego bo tamtego ruszyc nie pozwolił wgrałem go i teraz chodzi wszystko ok ale jest kruczek jeden ... nie moze mnie dołączyc do rzadnej gry na internecie znajduje mi gre i dołącza po czym wyskakuje błąd ze nie moze mnie podłączyc mogło to nastapic przez zerwanie połączenia z siecią co robic ?
Dobra wiem juz co jest nie tak tylko potrzebuje pomocy w zrobieniu z tym mianowicie nie działa Automatyczne uzyskiwanie adresu IP po kazdej konfuguracji jest samoczynnie wporowadzony i pisze ze recznie ... przy czym u mnie musi byc automatycznie bo jak dam recznie to nie działa... wiecie moze czemu tak jest ze u brata nie działa automatyczne uzyskiwanie adresu ?>