Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z filefactory!puste okno! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z filefactory!puste okno!

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

z filefactory!puste okno!

Postprzez Kratos 20 Lip 2007, 00:37

reklama
Sciagałem i ostatnio natknąłem sie na problem! naciskam jak zawsze Download for free with FileFactory Basic,pózniej wpisałem kod z obrazka,nacisnełem Download i mi wyskoczyło puste okno! Czy to znaczy ze plik został usunięty czy jak?Wiem ze jak plik jest usuniety to odrazu psize ze plik został usuniety!Co mam zrobić?

Mam tez drugi problem sciagnełem całą gre z FileFactory i jak rozpakowuje to 2 pliki mają o 21 kb mniej od innych i jak otwieram to pisze: Nieoczekiwany koniec archiwum!!Chociarz sciagałem te pliki 2 razy i zawsze mają o te 21 kb mniej!!Co mam zrobić?Prosze pomużcie!Pozdro!
Awatar użytkownika
Kratos
~user

Dołączenie: 23 Paź 2006, 19:50

Postprzez _adrer 27 Lip 2007, 15:51

1 problem
Spróbuj po prostu najgłupszej rzeczy, zrestartuj połączenie i ściągnij, jak to nie zadziała -> nie ma pliku na serwie (daj ten link sprawdze u mnie czy jest tak samo)

2 problem
NO to raczej jest źle zuploadowane. Nic chyba na to nie poradzisz, spróbuj poszukać tych 2 partów gdzieś indzzdiej
Awatar użytkownika
_adrer

Dołączenie: 18 Mar 2006, 15:02
Miejscowość: POLSKA

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości