Widze ze duzo osob ma zamiar pograc na prywatnych serverach. Jesli mozna cos zasugerowac to gra na prywatnych serverach , niestety ale jest uciazliwa. Wiem cos o tym

najlatwiej bylo by powiedziec kupcie oryginala ale jest to ogromny wydatek( no i ten abonament)

Jak uda Wam sie wejsc do gry to cierpliwosc poplaci. (przy okazji--

wawok!! ziomy na 64 zadaja takie obrazenia

) Zaopatrzcie sie w program repair bo bedziecie mieli mnostwo bledow podczas gry . To tyle

Powodzenia
[ Dodano: Dzisiaj o 20:17 ]sry pomylka ( jak zawze:) ) wawok na takich servach to tyle obrazenia bedziesz dostawal. dobra wysrtarczy
[ Dodano: Dzisiaj o 20:20 ]Link do repair
http://rapidshare.de/files/10331421/Repair.rar.html
[ Dodano: Dzisiaj o 20:45 ]serat napisał(a):Czy zawsze bede sie logowal tam gdzie rozpoczolem gre, czy tam gdzie z niej wyszedlem? Bo odkrylem ze mam jakis dziwny kamien, hearstone (albo podobnie), ktory po dluugiej podrozy wyrzucil mnie na sam poczatek mojej trasy. A myslalem ze on robi save'a lokacji startowej. Moglby mi ktos wyjasnic?
2. Pomijajac fakt ze spora czesc trenerow i npc ze mna nie chce rozmawiac, trafilem na jednego uczacego jezdziectwa. Chcialem wytrenowac jazde na .. chyba wielkim mule:) Ale nie moglem. Cena wynosila 2 (zlote?) a ja mialem 3, i nie dalo sie zaznaczyc/zaakceptowac treningu. Tu tez bym prosil o wyjasnienie:)
no coz . heart stone jest jedna z najwazniejszych rzeczy w WOW. jest to rzecz potrzebna aby przeniesc sie z lokacji (nie tracac czasu) do tawerny jaka wybrales. Jak to zrobic . Idziesz do tawerny np w Ironforge( kraina krasnoludow) i pytajac sie guarda naciskasz Inn. pokazuje Ci tawerne do ktorej sie udajesz. Rozmawiasz z Innkeeperem i prosisz go aby tutaj byl Twoj dom. Kiedy uzyjesz heartstone w obojetnie jakiej lokacji to wtedy przeniesie Cie wlasnie do tej Tawerny jaka wybrales
2. zeby jezdzic na BARANIE- to jest baran a nie emule

musisz miec 40 lvl i posiadac 2 g na nauke i troche wiecej na kupno.
[ Dodano: Dzisiaj o 20:57 ]SpawNik:) napisał(a):mam proble zainstalowalem wow i sciagnolem pacha ale wyskoczyl blad i nie wiem co dalej i zarejsrstrowalem sie na tymm dsmu czy czym s tam ale jak nie mama spaczowanego to mi nie wchodzi RazzVery Happy i co teraaz sciagne jescze raz tego pacza
Very HappySmile BanaN PapryczkA
Zeby pograc w WOW musisz ustalic na jakim servie bedziesz gral. Dostales strone do servow.
1Wybierz jeden , zobacz jakiego patcha potrzebuje ,
2 cenzura! gierke na taka wersjie jaka prosi dany serv,
3wpisz w realmist ( zazwyczja jest podany) {server adress} tam amsz Ip servera
4} wpisujesz go w plik realmist i zapisujesz. (pamietaj zeby zrobic go tylko do odczzytu)
5Logujesz sie na stronie jaka podaje Ci dany serv( czesto prosi o internet explorer)
6 po zalogowaniu wpisujesz swoj login i haslo i grasz. Wiesz mi nie zawsze sie uda za pierwszym razem