Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 windows vista rc1 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • FreeCAD
no to tak: mam PieCa Athlon 64 2800+, radeon 9600 Pro, 512 RAM czy oplaca mi sie sciagac ta wersje visty? (transfer mam duzy okolo 120 KB) i czy sciagac 32 czy 64?
nie uznawajcie tego za głupie pytanie ponieważ nie chce na marne sciagnac 4 Gb chodzi mi głownie o to czy moj komp bedzie utrzymywal viste no i 32 czy 64
viste mozna pobrac z tąd http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx
utrzyma spelnia minimalne wymagaania
sciagaj wersje 32 bit bo jakbys sciagal 64 to bys pozniej plakla ze nie masz sterownikow
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
The_gamE kkomp spoko wystarczy a vista jest juz w miarę stabilna i myślę że jest sens ściagania.Jedyny minus to to że niektóre programy nie działaja na viście ale to i tak w ramach testów także nie jest to aż takie ważne.Pozdrowienia.