Mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Postanowiłem przejść z "siódemki" na "dziesiątkę" po przez darmowe zaktualizowanie systemu. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, jednak po całej operacji byłem zalogowany na profilu tymczasowym. Zależało mi na zachowaniu plików i tak też się stało. Na pulpicie przed aktualizacją był folder w którym znajdowały się ważne notatki i dane które później wylądowały w folderze Windows old. Moja dziewczyna przeniosła z powrotem ten folder na pulpit. Po ponownym uruchomieniu zalogowało mnie już jako administratora i nie było możliwości wyboru innego profilu. Po zalogowaniu na pulpicie były już tylko ikonki zainstalowanych programów i ani śladu wspominanego wyżej folderu z danymi. Próbowałem zalogować się na profil tymczasowy żeby przenieść ten folder na inną partycje ale bezskutecznie. Nie jestem w stanie tego zrobić. Czy ktoś wie jak wejść w ten profil ? lub jak odzyskać folder z pulpitu ? Zaznaczyłem w panelu sterowania żeby pokazało ukryte pliki i foldery żeby poszukać tych plików gdzieś na dysku C ale nic to nie dało. W folderze są bardzo ważne dla mnie pliki. Bardzo proszę o pomoc.