• Ogłoszenie:

İstəyirəm ki, hər fırlanmam, hər mərcim

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Postprzez RichardKous Dzisiaj, 09:23

reklama
Mən kazinoların ədalətinə şübhə ilə yanaşıram. İstəyirəm ki, hər fırlanmam, hər mərcim, hər uduşum blokçeyn texnologiyası ilə qeydə alınsın və mən bu qeydləri yoxlaya bilim. Hansı kazinoda bu cür "provably fair" sistemi var? Bəzi kripto kazinolar bunu təklif edir, amma onların əksəriyyəti ingilisdilli və bizim üçün əlverişsizdir. Mənə azərbaycanlı oyunçuya uyğun, lakin blokçeyn şəffaflığı olan bir platforma lazımdır. Məsələn, hər raundun hash kodu verilir, mən onu özüm yoxlayıram. Bu, mənə inam verir. Kimsə bu cür tam şəffaf kazino ilə rastlaşıb? Mən yalnız ədalətli oyun istəyirəm, çünki uduzanda heç olmasa bilim ki, bu, təsadüfdür, qarışıqlıq yox.
RichardKous
~user

Dołączenie: 25 Lut 2024, 17:36

Postprzez Patrickon Dzisiaj, 12:07

Mən müxtəlif onlayn xidmətlərdə hesab yaratarkən tez-tez düşünürəm ki, daxil etdiyim məlumatların real vaxt rejimində yoxlanılması nə dərəcədə vacibdir və bu yoxlama hansı üsullarla həyata keçirilir. Məsələn, e-poçt ünvanının formatı, telefon nömrəsinin ölkə koduna uyğunluğu və ya şəxsiyyət vəsiqəsinin nömrəsinin doğruluğu kimi parametrlər qeydiyyatın ilkin mərhələsində avtomatik yoxlanılsa, bu, sonradan yaranacaq səhvlərin qarşısını alar 1xbet gitis azer səhifəsindəki qeydiyyat prosesində də bu cür real vaxt yoxlamalarının olub-olmadığını öyrənmək maraqlıdır. Bəzi platformalar istifadəçi məlumatları daxil edərkən ani olaraq səhv mesajları göstərir, digərləri isə yalnız formanı göndərdikdən sonra xəta barədə məlumat verir. Sizcə, hansı yanaşma istifadəçi üçün daha rahatdır və səhv ehtimalını azaldır? Eyni zamanda, bəzi sahələr, məsələn, ünvan və ya doğum tarixi kimi məlumatların yoxlanılması çətindir və bu halda platformalar adətən istifadəçinin öz bəyanatına etibar edirlər. Bəs bu cür hallarda sonradan yanlış məlumatlar aşkar edilərsə, hesabınıza hansı məhdudiyyətlər tətbiq oluna bilər? Bu mexanizmlərin şəffaflığı və istifadəçiyə əvvəlcədən məlumat verilməsi mənim üçün çox önəmlidir, çünki bu, platformaya olan etibarı birbaşa təsir edir.
Patrickon
~user

Dołączenie: 25 Lut 2024, 20:13

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości