• Ogłoszenie:

Saytda ödəniş əməliyyatlarını həyata

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Postprzez RichardKous Dzisiaj, 10:49

reklama
Saytda ödəniş əməliyyatlarını həyata keçirərkən hansı valyuta növləri dəstəklənir və pul vəsaitlərinin daxil edilməsi üçün təklif olunan üsullar arasında elektron pul kisələri, bank kartları və ya kriptovalyutalar varmı? Mənim üçün ən əsası əməliyyatların şəffaflığı və gizliliyidir, çünki maliyyə məlumatlarımın üçüncü tərəflərə ötürülməməsi tələb olunur. Depozit və çıxarış proseslərində minimal və maksimal məbləğ limitləri hansılardır və bu limitlər hansı hallarda dəyişə bilər? Həmçinin, çıxarış sorğusunun işlənmə müddəti nə qədərdir və bu müddət ərzində əməliyyatı ləğv etmək imkanı varmı? Bank tərəfindən rədd edilən əməliyyatlar üçün avtomatik geri qaytarma mexanizmi necə işləyir?
RichardKous
~user

Dołączenie: 25 Lut 2024, 17:36

Postprzez Patrickon Dzisiaj, 10:51

Dəstək xidməti ilə əlaqə məsələsi mənim üçün çox aktual idi, çünki bir dəfə səhifənin yüklənməməsi problemi yaşamışdım. Təəssüf ki, həmin vaxt canlı çatda operatoru gözləməli oldum, amma bu, uzun çəkmədi – təxminən 5 dəqiqə. Ümumilikdə, dəstəklə əlaqə üçün üç kanal var: canlı çat, e-poçt və telefon xətti, lakin ən sürətli canlı çatdır. Mən e-poçtla da sorğu göndərmişəm və cavab təxminən 2 saat ərzində gəlmişdi, bu da mənim üçün məqbul idi. Dəstək əməkdaşlarının Azərbaycan dili səviyyəsi çox yaxşıdır, heç bir anlaşılmazlıq olmadan problemlərimi izah edə bildim. Hər halda, hər hansı çətinliklə qarşılaşsanız, ən doğru və ilkin addım 1 xbet yükle qaydaları yenidən oxumaqdır, çünki orada əksər suallara cavab var. Mən şəxsən öyrəndim ki, problem uzun müddət həll olunmazsa, yazılı şikayət hazırlayıb rəsmi quruma göndərmək olar, amma bu, son çarədir. Ən əsası, əvvəlcə dəstək ilə səbirli və ətraflı əlaqə qurmaqdır.
Patrickon
~user

Dołączenie: 25 Lut 2024, 20:13

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości