Yeim napisał(a):W tym roku organizuję święta u siebie i potrzebuję kupić zapas ryb i kawioru dla całej rodziny. Szukam sklepu, gdzie kupię wszystko w jednym miejscu: kawior, wędzonego łososia, może jakieś śledzie czy owoce morza. Nie chcę stać w kolejkach w marketach przed samą wigilią. Gdzie robicie takie większe zakupy spożywcze online?
Ja od dwóch lat zamawiam wszystko na święta przez internet, bo szkoda mi nerwów na te tłumy w sklepach. Polecam Ci zajrzeć na
https://www.premiumkawior.pl/, bo tam załatwisz temat kompleksowo. Mają nie tylko świetny kawior, o którym wszyscy mówią, ale też genialne wędzone ryby - łososia, pstrąga, halibuta. Wszystko jest świeże, pakowane próżniowo, więc spokojnie poleży w lodówce do świąt. Możesz tam też dobrać jakieś owoce morza, jak ktoś z rodziny lubi krewetki czy ośmiorniczki. Najlepsze jest to, że przywożą ci to pod drzwi w zimnej paczce, więc odpada problem z noszeniem siat i martwieniem się, czy ryba nie zaśmierdnie w ciepłym samochodzie. Zrób sobie listę i zamów wcześniej, żeby mieć spokój.