Mały22222 napisał(a):Słyszalem ze podobno bardzo szybko siadaja yousticki czy to prawda??
Właśnie od modelu k510i joy jest bardziej wytrzymały
W200i i k510i są identyczne jeśli chodzi o wymiary <w jest chyba 1mm grubszy ale jego tylny panel pasuje do k510i

> :] Z tym że w 200i jest bardziej podobny do k310i pod względem technicznym. Posiada gorszy wyświetlacz i aparat <VGA> od k510i <1,3>. W prawdzie Rozdzielczość wyświetlacza jest taka same ale istotną role odgrywa ilość kolorów

Ważną jego zaleta jest walkman i mozliwość dołączenia karty pamięci. W k510i słuchanie wyczynowo mp3 mija się z celem, gdyż ma tylko ok 30MB pamięci, ale za to ma iRde i BT <BT dla mnie kluczowa funkcja>. U mnie bateria w k510i trzyma 1-2 dni - rozmawiam srednio 1h dziennie, pisze z 20 sms, troche gram w gry 3D, i nie mam za dobrych warunków zasięgu, telefon co chwile zmienia nadajniki, ale mimo to wspaniale sciaga zagieg <najlepiej z telefonów które do tej pory miałem <nokia, siemens>>. Zdjęcia jak na telefon robi bardzo dobre

W sam raz do przesłanie mmsem

K510i działa bardzo szybko, nigdy mi sie nie zawiesił i nigdy mnie nie zawiódł

Co do mp3 to wiadomo że w200 bedzie miał lepszą jakość w koncy walkman, ale k510i tez ma korektor i odtwarzacz

Jak masz jakieś pytania to pisz w temacie a odpowiem na nie