Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 motyw k300i - konfiguracja • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • reaConverter Lite • Viber • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Utilities • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner • Audacity
Witam. Zzalazłem fajny motyw na k300i. Wgrałem go i wszystko OK. Tylko jest jeden problemik. Zeby mi ktos pokazał jak to zrobic albo zrobil to sam. Otóż to. Chciałbym zmienic w motywie jedna rzezcz. Zmienić kolor obwódki tekstu na pulpicie bo teraz jest niebieski a chce czarny bo jest bardziej przejrzysty. Ten tekst t o; POP, Godzina i data. Z góry wielkie dzieki !! PS> MOtyw masz tutaj http://www.forum-humorex.yoyo.pl/dload.php?action=file&id=12 . POZDRO
Piszę bo chce pomóc, jeżeli się pomylę - popraw mnie ===========
Poszukuję osoby do wymienienia się bannerem, linkiem, boksem czy buttonem. ! REKLAMA ZA DARMO ! PISZ NA PW !
Możesz sam to zrobić, przy pomocy programu ThemesCreator-v3.06, jest to program umożliwiający projektowanie i modyfikowanie motywów, polecam bardzo serdecznie
Piszę bo chce pomóc, jeżeli się pomylę - popraw mnie ===========
Poszukuję osoby do wymienienia się bannerem, linkiem, boksem czy buttonem. ! REKLAMA ZA DARMO ! PISZ NA PW !