Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

sagem myx5-2 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sagem myx5-2

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

sagem myx5-2

Postprzez Arti804 13 Mar 2006, 02:02

reklama
siemka wszystkim. mam problem moze wy mi tu pomozecie przynajmniej sprobujcie;] mam sagema myx5-2 i mam irde kingsun ... wszystko jest cacy zainstalowalem sterownik,podlanczam irde do kompa potem klade telefon i na telefonie wykrywa mojego kompa widac ze jest polaczenie,ale natomiast komp chyba nie widzi tel,bo nic nie moge przeslac ani nic zrobic,mam jeszcze program go sagema "my pictrues and sounds" do przesylania i odbierania plikow. nie wiem co jest grane,wiecie moze jak mi pomoc??
Arti804
~user

Dołączenie: 23 Sty 2006, 14:37

Postprzez Michu19 16 Mar 2006, 11:45

ja tez mam telefonik i mam inny problem przy wskazniku sieci pokazuje mi sie takie e i co to oznacza???
Michu19
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 21:30

Postprzez jeff 16 Mar 2006, 11:50

Michu19

nie podpinaj sie pod inny temat tylko załóż wlasny
jeff

Postprzez Arti804 17 Mar 2006, 00:04

tez mam ale tylko czasami takie i ale to w niczym nie przeszzkadza;] to jest chyba cos zwiazane z internetem niewiem nie mam pojecia wsumie,a nie wiesz co zrobic z moim problemem??
Arti804
~user

Dołączenie: 23 Sty 2006, 14:37

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości