Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

sagem myx6-2 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sagem myx6-2

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

SAGEM myX6-2

Postprzez kmroldwdz 05 Lut 2006, 19:56

reklama
Siemankooo mam problem z wrzucaniem wszytskiego na raz czyli np . 80 mb muzyki wrzucic odrazu na karte...nie mam pojecia jak wszytsko naraz zarzucic na karte..ma program do dagema wellphone multimeda..ale kiedy tam nie ma opcji wrzucania na karte..moze ktos wie czy wogóle da sie odrazu na karte wrzucic ?? ...jak ktos wie cos na ten temat to pisac...z góry dzieki..pozdrowki
kmroldwdz
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 18:48

Postprzez mike00 05 Lut 2006, 21:08

Ja wiem ze jak mój kolega na karte chcial cos skopiowac to kupil czytnik kart pamieci na allegro chyba niedrogo to kosztuje i przez to skopiował :wink:
Awatar użytkownika
mike00
~user

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 17:26
Miejscowość: Nasielsk
Pochwały: 3

Postprzez gaco 13 Maj 2006, 12:33

Musisz kupić czytnik :D , ja też teraz kupuje karte pamięci do sagema i też muszę kupić czytnik kart :D
Entliczek, petliczek, czerwony guziczek, na kogo wypadnie na tego wągliczek!
Awatar użytkownika
gaco
~user

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 14:04
Pochwały: 2

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości