Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Jak wyłączyc 3g / edge? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Brave Browser • Process Monitor • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Ron's Editor • ZoomIt • Wireshark • Virtual DJ
witam, kupiłem dzisiaj samsunga galaxy i5700 i cały czas pokazuje mi włączoną ikonkę 3G a w opcjach mogę włączyć tylko 2G ( bardziej oszczędną) chcę to całkowicie wyłączyc ale nie mam pojecia jak. Nie wiem nawet czy za 3G/EDGR sie placi :O dlatego jezeli ktos wie jak wyłączyc to ustrojstwo w tym samsungu to prosze o odpowiedz ;/
Zainstaluj APNdroida, zrób widget na ekranie i wtedy jednym kliknięciem możesz rozłączyć połącznia z netem. Zrób też widget na ekranie 2g/3g on-off, tak możesz łatwo zmienić ustawienia na 2g. Możesz też zainstalować Advedced Task Killer, w prosty sposób wyłącza niepotrzebe aplikacje z tła, to też oszczędza baterie.
Myślę że pomogłem?
HTC One (M7) Black 32GB, Original Android 4.4.3 @ Sense 6.0.