W najbliższym czasie chciałbym kupić telefon do około 600 zł. Telefon będzie do dzwonienia, pisania smsów, zdjęcia bardzo rzadko, gry czasami gram, dotykowy.
Czekam na Wasze propozycje teraz posiadam samsunga I5700
rune napisał(a):Czy ja wiem, czy Galaxy S taki lepszy?
NEO V ma wydajniejszy procesor moim zdaniem. Złącze HDMI oddzielnie a nie w Micro USB. Co prawda Aparat mniej megapikseli, ale nie chodzi tutaj o cyferki. Sony zawsze miało lepszą optykę. Dodatkowo na NEO V będzie Android 4.0 a na SGS tylko Value Pack upodabniający go do ICS a tak naprawdę będzie to Gingerbread. Design też lepszy, ale to już kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje. Nakładka Touch Wiz jest do kitu według mnie i nie zmienię nigdy zdania na ten temat. NEO V to nowszy produkt i dłużej będzie na niego gwarancja niż na SGS. Akcesoria u SE/Sony mają rok gwarancji a w Samsungu tylko 6 miesięcy. NEO V tak łatwo nie zabijesz modyfikacjami jak SGS. Ja bym brał SE
rune napisał(a):Czy ja wiem, czy Galaxy S taki lepszy?
rune napisał(a):NEO V ma wydajniejszy procesor moim zdaniem.
rune napisał(a):Złącze HDMI oddzielnie a nie w Micro USB.
rune napisał(a): Dodatkowo na NEO V będzie Android 4.0 a na SGS tylko Value Pack upodabniający go do ICS a tak naprawdę będzie to Gingerbread.
rune napisał(a):Design też lepszy,
rune napisał(a):. Nakładka Touch Wiz jest do kitu według mnie i nie zmienię nigdy zdania na ten temat
rune napisał(a): NEO V to nowszy produkt i dłużej będzie na niego gwarancja niż na SGS.
rune napisał(a):Akcesoria u SE/Sony mają rok gwarancji a w Samsungu tylko 6 miesięcy.
rune napisał(a): NEO V tak łatwo nie zabijesz modyfikacjami jak SGS.
rune napisał(a):Ambasador marki XPERIA
Teus napisał(a):Mogę cię uswiadomic ze jest o wiele lepszy![]()
Teus napisał(a):Twoje zdanie, sgs posiada takiego procka jak iPhone, mozna go podkrecic ale nie jest to bardzo potrzebne..
Teus napisał(a):jakbym na to patrzył z resztą dla ciebie to jest wada? od dawna jest kabel specjalny... i mozesz sobie pod hdmi podpiąć..
Teus napisał(a):Już dawno jest Android 4.0.x( x to numerek) 4.0.4 na Sgsa, wiec naprawde znowu się mylisz. ( co prawda nie jest on oficjlany, ale dziala pieknie)
Teus napisał(a):czy ja wiem, gust gustem, ale design+ wykonanie.. ta trzeszcząca tylnia klapka neo v..,
Teus napisał(a):ke ?nie rozumiem,. kazdy moze sobie wywalic tam jakis touch wiz i wgrac co innego.
Teus napisał(a):Ale wtf ?, o co ci chodzi? jak kupujesz nowy produkt, dostajesz normalną gwarancje jak wszedzie![]()
Teus napisał(a):następny argument z tyłka wzięty, haha śmiech![]()
![]()
Teus napisał(a):Ale że co ? daj dowód czy coś, bo nie wiem czy wiesz ale SGS ma OGROOOMNE wsparcie od modderów, aa rozumiem cięnie "zabijesz NEO V" bo na ten telefon prawie w ogóle nie ma zadnych modyfikacji, są to garstki, mozna zliczyc na palcach..
A jezeli pisząc zabijać... masz na mysli uceglic... to tylko przyslowiowy "debil" potrafi uceglic telefon, ale wymyslono cos takiego jak wtyczke unbrick, by takich ludzi ktorzy nie potrafia czytac, uratowac..
rune napisał(a):Czy na przykład wiecie, że SGS II posiada wadę fabryczną mikrofonu, ale nie przyznaje się do tego oficjalnie?
rune napisał(a):Wada taka, że jak podłączysz w SGS HDMI to już ładowarki nie podepniesz i ewentualnie filmy sobie pooglądasz max na jednym cyklu ładowania baterii a w NEO V nie
rune napisał(a):W SE jest trudniejszy dostęp do Boota, więc trudniej go zabić. Tutaj wystarczy, że ktoś ODIN'em wgraj zły BOOT i trzeba szukać JTAG i innych pierdół. SE od zawsze było ciężkie do zniszczenia.
rune napisał(a):Ambasador marki XPERIA
Jestem do tego aby pokazać zalety telefonów Sony na tle innych.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości