Mam problem bo nie słyszę dobrze co kto mówi przez telefon jak do mnie dzwoni. Czytałem juz o jakimś programie ale nie wiem czy nie jest on przeznaczony jedynie do odtwarzania muzyki. Zależy mi na zwiększeniu głośności mówiącego do mnie.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Gazprom, możesz wgrać akustykę Toshara 1.7, która oprócz głośności na zewnętrznym głośniki poprawi Ci głośność na wewnętrznym głośniku Poszukaj na forum, jest kilka moich postów nt akustyki
MSI 770-G45 + AMD Athlon II X2 245 2.9GHz + GoodRam 2GB 1333MHz + Samsung 500GB + Zotac GeForce GTS-250 512MB DDR3 + Fortron 400W + Logitech X-540 + LG L1730P + Microsoft Windows Professional 64bit
Ogólnie to głośnik nie jest chyba zły, bo muzykę odtwarza bardzo głośno. Problem jest jedynie z tym głośnikiem, który emituje to co mówi rozmówca. Filas312 możesz mi podać więcej szczegółów
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Gdy miałem K750i, to ToShaRa 1.7 była dla mnie najlepsza. Tutaj masz instrukcje http://centrumse.pl/forum/topic/29040-wrzucanie-sterownikow-i-patchy-przez-setool/ Ogólnie to łatwo jest zrobić, wystarczy kilka klinięć i gotowe
MSI 770-G45 + AMD Athlon II X2 245 2.9GHz + GoodRam 2GB 1333MHz + Samsung 500GB + Zotac GeForce GTS-250 512MB DDR3 + Fortron 400W + Logitech X-540 + LG L1730P + Microsoft Windows Professional 64bit
a nie lepiej po prostu założyć zestaw słuchawkowy ;p nowa akustyka nie zgłośni Ci głośniczka nie wiadomo ile ;p poza tym jak przy każdym sprzęcie grającym, wychodząc poza normalną głośność szybciej zużyjesz głośnik i potem nie będzie już nic słychać