Niedawno kupilem iPhona 3G 8GB i powiem szczerze krew mnie zalewa poczawszy od tego ze wszystko co chce sie w nim zmienic odbywac sie musi za pomoca iTunesa i to nie do konca wszystko, chcialem wkleic do niego dzwonki z moich wlasnych mp3 i sie nieda. w
Wyczytalem na forach w google ze potrzebuje garageband i tu jest drugi problem ze strony apple sciagam garageband w pliku dmg ktorego system (Vista) nie moze otworzyc, a tego typu plikow nie znam, ponadto chcialem pobrac darmowe wersje gier z iTunesa (dodam ze kupilem iPhona w Anglii gdzie mieszkam a iTunesa mam w wersjii polskiej automatycznie wgralo mi polskie menu do iPhona) i poinformowalo mnie ze konto w Apple ktore zalozylem dziala w Polsce i nie moge pobrac przebywajac w tym kraju, ponadto problem jest z bluetoothem nie komunikuje sie z innymi sprzetami, noi na koncu tej litanii filmy, ktore trzeba kupowac w iTunesie a nie mozna wlasnych skopiowac samodzielnie.
Prosze o pomoc jestem zrezygnowany i mam ochote go oddac a szkoda bo fajna rzecz moze byc