Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nokia 5200 dziwna ogolna awaria • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nokia 5200 dziwna ogolna awaria

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

nokia 5200 dziwna ogolna awaria

Postprzez mike00 17 Lip 2008, 20:19

reklama
Problem jest taki :
Wczoraj uzywałem normalnie telefon, wysłalem esa i połozyłem go na biurku za ok 10 minut biore telefon i nie działają mi wszystkie przyciski ale klawisz od jojstika w dół jest tak jak by wcisniety bo cały czas sie przewija wszystko "wcisniecie jojstika" jest na przemian raz działa raz nie wyswietlacz nie gasnie cały czas swieci jedyny przycisk działający to ten od wylączania
zostawiłem ten swiecący telefon na noc do rana sie wylączyl bo sie bateria rozładowała podłączyłem włączyłem go i działał jak dawniej szytskie klawisze działały itd teraz przed chwilą biore do ręki i jest to samo nie działa
dodam jeszcze ze jezeli "nie działa" telefon włącza sie bez tej melodyjki nokii a jezeli jest w porządku to gra ta melodyjka

i nie wiem czy to jest usterka mechaniczna czy soft
telefon uzywam normalnie nie był zalany ani zabrudzony

dzieki za pomoc
Awatar użytkownika
mike00
~user

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 17:26
Miejscowość: Nasielsk
Pochwały: 3

Postprzez FOSTER 17 Lip 2008, 20:50

mike00 trudno powiedzieć aczkolwiek możliwa awaria softu (z tego co piszesz) jeśli masz możliwość wgraj nowy soft jeśli nie oddaj go do serwisu
Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy.
Awatar użytkownika
FOSTER
~user

Dołączenie: 09 Sie 2006, 20:14
Miejscowość: mam wiedzieć?

Postprzez eisu 17 Lip 2008, 22:21

FOSTER napisał(a):aczkolwiek możliwa awaria softu

jest to awaria softu mam podobny tel mianowicie 5300 i mialem z
nim identyczne problemy+ to ze nie moglem go podlaczyc do kompa
bo sie resetowal (czasem dzialal czasem nie) zmien soft ,a wszystko
powinno wrocic do normy :)
Image
Awatar użytkownika
eisu
~user

Dołączenie: 02 Sty 2007, 01:32
Miejscowość: Bliżyn / Stratford upon Avon UK
Pochwały: 33

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości