Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 wgrywanie dzwonków i tapet - motorola c550 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Hallo Northern Sky (HNSKY) • Mozilla Firefox • UnHackMe • Maxthon Cloud Browser • Ubisoft Connect • GameEx • OCCT • Adlice Protect • Grammarly for Chrome
Witam. Szukam programu do wgrywania tapet i dzwonków to MOtoroli c550. Mam kabel i sterowniki ale jak narazie moge tylko zgrywac zdjecia z ten i wgrywac gry. Mam programy p2kman i midway. Poszukuje programiku dzieki ktoremu moge wgrywac tapety i dzwonki do telefonu. probowalem p2kman - em ale zgrany pliku niema w telefonie ale zminiejsza sie pamiec.tak jakby byl w tel ale niemozna go odsluchac bo niewidac go w tel.MOj email jakby cos : karol_0019@poczta.onet.pl pisac tu na forum lub na maila przesylac programiki.
z gory thx.
Pisze bo chce pomóc. Jeżeli robię błąd - popraw mnie.
ogrod87 napisał(a):Jak nie wiesz jak wrzucać Javę przez midway
wiem jak to robic odblokowalem jave w tel. ale ja juz u mnie na wyswietlaczu jest inf czy wgrac do tel. to klikam POBIERZ. wgrywa tam sobie i potem jak wchodze w gry to pisze : nie zainstalowano MIDlet. niewiem co jest?w programie p2kman sprawdzam i jest ta gra , a w tel jej niewidac. oczywiście wyrzucilem sciezke internetowa z pliku .jad .
Pisze bo chce pomóc. Jeżeli robię błąd - popraw mnie.