Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z plikami wma na dzwonek. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Kami • Nuclear • XRECODE III Portable • XRECODE III • Franz • Serato DJ Pro • MuPDF • PhraseExpress • Multi Commander Portable
Mam siemensa CXV 70 obsługuje on pliki typu wma i nawet mam kilka z netu działających całkiem dobrze. Jednak gdy sam robię sobie dzwonki wma to telefon nie chce ich odtwarzać. Czy ktoś wie jakie wymagania muszą spełniać takie pliki?? Może chodzi o wagę pliku lub ilośc bitów czy jakiś inny wskaźnik techniczny?? Proszę o pomoc.
We are such stuff
As dreams are made on, and our little life
Is rounded with a sleep.
on chyba już tak ma... mój brat też na ten telefon i jak robi dzwonki to mu nie działają, a jak sciagnie z netu to działają jak należy. Kumpel na CX65 i robi dzwonki w taki sam sposób i działają
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści w nim zawarte.