Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nokia 3100 podłączenie do kompa • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nokia 3100 podłączenie do kompa

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

nokia 3100 podłączenie do kompa

Postprzez nuggle 10 Maj 2006, 20:13

reklama
witam. problem polega na tym ze jak podlacze nokie do kabla to w windzie wyswietla mi ze urzadzenie ma awarie ale windows nie moze rozpoznac urzadzenia. wydaje mi sie ze to podlaczenie to kwestia sterów i softu fona, slyszalem ze nie kazdy soft pozwala na podlaczenie tej nokii do kompa. instalowalem OPM i nPCsuit ale i one nie wykryly tela. w wlasciwosciach przeczytalem ze brakuje sterownikow, instalowalem rozne ale zaden nie dziala. dane tela to: V 05.02
14-01-04
rh-19
(c) nmp
czy rzeczywiscie telefon jest uszkodzony i nie da sie go podlaczyc do kompa?:( a jak nie to co zrobic zeby podlaczyc?
Zawsze spodziewaj się najgorszego, a nigdy się nie rozczarujesz
Awatar użytkownika
nuggle
~user

Dołączenie: 22 Wrz 2005, 20:18

Postprzez andrzej887 11 Maj 2006, 00:59

a ja mam problem z moją 3100 i kabelkiem pod rs-232,nie łączy sie jedno z drugim .pomocy
andrzej887
~user

Dołączenie: 05 Lut 2006, 21:41

Postprzez jeff 11 Maj 2006, 07:45

andrzej887

nie podpinaj się pod inny temat tylko załóż wlasny :!:
jeff

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości