Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

programu do emulacji gier java • programosy.pl

• Ogłoszenie:

programu do emulacji gier java

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

programu do emulacji gier java

Postprzez karolusbrutal 30 Mar 2006, 08:37

reklama
Widziałem gdzieś w necie takie oprogramowanko do odpalania gier java na kompie. Przydało by sie mi to, zeby sprawdzić gre zanim ją wgram na kome(Mam ich około 500i niestety ale dobry tutuł to nie wszystko :/)
Sorka jeżeli przeczytałem to na tym forum, i powielam temacik...ale nieznalazłem go :/
podpis edytowany
karolusbrutal
~user

Dołączenie: 22 Cze 2005, 14:21
Pochwały: 1

Postprzez tomax 30 Mar 2006, 10:20

A nie można użyć szukaj?? Ten temat już był. Sprawdź: http://forum.programosy.pl/programu-gamemagic-emulator-javy-vt18067.html?highlight=emulacji+gier+java
Włocławek rulezzzz
Awatar użytkownika
tomax
~user

Dołączenie: 12 Lis 2005, 20:45
Miejscowość: Poland

Postprzez philips 30 Mar 2006, 14:19

tomax napisał(a):A nie można użyć szukaj?? Ten temat już był. Sprawdź: http://forum.programosy.pl/programu-gamemagic-emulator-javy-vt18067.html?highlight=emulacji+gier+java

jasne ze byl , mi tez by sie to przydalo ale te linki co fluid dal juz nie chodza niestety
Awatar użytkownika
philips
~user

Dołączenie: 28 Mar 2006, 11:46

Postprzez fluid 30 Mar 2006, 16:11

philips napisał(a):le te linki co fluid dal juz nie chodza niestety

2,5h wrzucania na rapida <mur>
http://rapidshare.de/files/16784676/Emulator_Nokia_3510i.rar.html
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

emulator

Postprzez sebool12 31 Mar 2006, 03:12

ja mam taki emulatro i chodzi :D możesz go ściągnąć z k300i.hk.pl i wiele wiele innych przydatnych rzeczy :)
..::SebooL::..
Awatar użytkownika
sebool12
~user

Dołączenie: 31 Mar 2006, 03:09

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości