Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

program do wgrania jawa do lg c3300 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

program do wgrania jawa do lg c3300

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

program do wgrania jawa do lg c3300

Postprzez pinki997 20 Sty 2006, 20:10

reklama
Witam mam prośbę jeśli ktoś może mi pomóc to z góry dzięki. Szukam programu. który umożliwi mi wgranie oprogramowania Jawa do telefonu Lg C 3300
pinki997
~user

Dołączenie: 20 Sty 2006, 20:02
Miejscowość: Strzelin

Postprzez pacio6 31 Sty 2006, 23:42

Uzyj programu Cell Phone Manager (wersja tylko 6 i wyżej).
Link do TRIALA:
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.mobtime.com/en/cpm/download.php

Cukierek:
Kod: Zaznacz wszystko
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
pacio6
~user

Dołączenie: 29 Wrz 2004, 13:42
Miejscowość: POLSKA
Pochwały: 1

ale tam jest pytanie o klucz :/

Postprzez niusia 04 Lut 2006, 15:46

niusia
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 21:22

Postprzez pacio6 04 Lut 2006, 18:36

A od czego jest cukierek? Wtedy nie bedzie pytania o klucz :P
Awatar użytkownika
pacio6
~user

...

Postprzez niusia 05 Lut 2006, 01:24

Nie mam pojecia jestem zielona w prgramach i komputerach cukierek jest do jedzenia :P (idiot mrs.angelo)
niusia
~user

Postprzez Lu!s 05 Lut 2006, 01:25

but .. Java not "JAWA"

Autor postu otrzymał pochwałę
Lu!s
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 14:21

Postprzez jeff 05 Lut 2006, 01:29

ZOBACZE TUTAJ JESZCZE JAKIS OFFTOPIC TO POLECĄ KOLEJNE OSTRZEZENIA ALBO I BANY :!:
jeff

Administracja powinna szpitala psychiatrycznego

Postprzez pacio6 05 Lut 2006, 12:06

A co, mialem nie podawac cukierka jak bez niego nic sie nie da zrobic? To jest jedyny program do takich rzeczy!!! A niusia napisala treść w TEMACIE a administracja przed wystawieniem tysięcznego ostrzeżenia mogła by trochę pomyśleć. na 99% dacie mi teraz bana, ale nie bylo mnie na tym forum ok 4 miesiecy, chcialem pomoc troche, linkowac... teraz mi nie zalezy tylko za niedlugo bedziecie miec 1 usera!! Zastanowcie sie zanim nastepnym razem wystawicie ostrzezenie! I BANUJCIE JAK CHCECIE, MI JUZ NIE ZALEZY!
8 godzin pozniej:
KURDE TU MODZI WcHODZA NA FORUM CO 3 DNI? JA CZESCIEJ NA NIESWOJE FORUM WCHODZE! CO WY TAK WOLNO BANUJECIE?? PISZE DUZYMI LITERAMI, NUDZE SIE (to wg modow powod do ostrzezenia)... JA CHCE BANA, NA TYM FORUM NAWET TEGO NIE MOZNA?? Nie mozna sie nudziec, nie mozna dostac bana w ciagu 8 godzin, nie mozna POMAGAC (moje rozwiazanie bylo jedynym).... Powodzenie w dalszym prowadzeniu forum. Juz tu wiecej nie wejde (no tylko zeby sprawdzic kiedy w koncu mnie zbanujecie),
POZDRO DLA BUROWCA :P
Nie lubie szopienic i dabrowki !!
AHA soryy te forum jeszcze nie moze byc pierwszym bo NIUSIA na 100 nie byla na innym forum dlatego wpisala temat, a w tresci napisala jak wyzej... NIE WSZYSCY SA KEVVINAMI MITLICKAMI!!
Awatar użytkownika
pacio6
~user

...

Postprzez niusia 05 Lut 2006, 22:48

czy moze ktos mi pomoc :/ czy bedziecie sie licytowac. jak tak to zlaozcie do tego oddzielny post :(
niusia
~user

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości