przez komputerowiec 06 Sty 2006, 23:11
ale czy to na pewno niedoskonalosci plusa ?
mi np po sylwestrze zaczal wyskakiwac blad polaczenia. Tzn probuje sie do kogos ddzwonic, wybieram numer telefonu przykladam telefon do ucha i czekam, a w glosniku cicho i tak dluzszy czas, az nagle dzwiek tak jak rozmowa sie rozlacza a na ekranie telefonu BLAD POLACZENIA. ponawiam i tak samo, ponawiam ponownie i juz wsyztsko ok, czasami wlasnie jeszcze cos takiego mi sie dzieje, i wkurza mnie to bo jak chce do kogos szybko zadzwonic to nie moge bo czekam na sygnal a tu po chwili ciszy dzwiek w glosniku a na ekranie telefonuu komunikat BLAD POLACZENIA, i musze jeszcze raz wybierac numer i dzwonic.
Zdarzylo mi sie juz to kilka razy w tym Nowym roku , i nie wiem co to jest, czy to tez Wina sieci PLUS GSM ? to wszystko zaczelo pojawiac sie w jednym czasie, tak samo jak pisal poprzednik, ze zdarza sie ze po 3-4 sekundach rozmowy, polaczenie zostaje zakonczone. Zdarza sie tez ze smsy dochodza z powaznym opoznieniem, a innym razem smsy dochodza dobrze to znowu raporty z opzonieniem. Wiekszosc smsow dochodzi dobrze, ale sa tez takie co wlasnie dochodza z opoznieniem, i rapoorty z opoznieniem.
czy to wina sieci plus ??
co oni robia w tym nowym roku ze takie rzeczy sie dzieja ???
nigdy wczesniej tak nie mialam
[ Dodano: Dzisiaj o 0:12 ]
rozmawialam z kolega, kolega powiedzial ze to moze byc wina softu, i zebym poszla do serwisu i zeby mi sprawdzili i wgrali nowy soft, co wy o tym sadzicie ? czy to moze byc ten soft ? czy to moze pomoc ?
Pozdrawiam
Ania