Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

mobtime cell phone manager 5.1.2 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mobtime cell phone manager 5.1.2

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

mobtime cell phone manager 5.1.2

Postprzez Typical Me 27 Gru 2005, 02:57

reklama
Mam mały problemik kupiłem sobie w plusie MobTime Cell Phone Manager 5.1.2 razem z kabelkiem.

Wszystko pięknie.....sterowniki się zainstalowały....program tak samo....odpalam kompa ponownie....uruchamiam program... i co?...NIC... nie widzi komórki :/

Wie ktoś jak skonfigurować ten program albo może zna jakiś łatwy i dobry. (mam Samsunga SHG X-640)
Awatar użytkownika
Typical Me
~user

Dołączenie: 16 Gru 2005, 19:59

Postprzez ToMeCk 27 Gru 2005, 10:12

MobilEdit
Link do programu znajdziesz w temacie przyklejonym... Opis dzialania programu juz raz komus pisalem na forum - mysle ze ten raz wystarczy i znajdziesz :P PZDR
Awatar użytkownika
ToMeCk
~user

Dołączenie: 09 Paź 2005, 07:38
Pochwały: 33

Postprzez Typical Me 27 Gru 2005, 14:15

Oki dzięki....szukałem podobnego tematu ale nie mogłem znaleść...ale spoko poszukam jeszcze....
Awatar użytkownika
Typical Me
~user

Dołączenie: 16 Gru 2005, 19:59

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość