Robert napisał(a):MaTi napisał(a):Miałem przyjemność kilka godzin na WP działać - porażka jest ten system i sam się tam gubiłem,
ja to nie wiem ludzie co z wami. WP jest prosty jak budowa cepa. A android jest zawiły i mulasty.
Tak, napisałem to obiektywnie. Android może ginąć.

Podpisuję się pod tym.
Gorszego systemu który został wydany i wciąż jest w fazie beta nie ma.
Do wszystkiego trzeba apkę, coraz więcej apek... porażka.
Żebym wcześniej wiedział że WP po prostu działa, a na dup_oidzie nawet zegarek potrafi się zawiesić (raz się do roboty przez to spóźniłem <_< ) nigdy w moim życiu nie dokonałbym tak chybionego wyboru.
Patrząc na stawiane wymagania telefonowi do 3k to wszystkie są ze sobą sprzeczne.
Obsługa smartfono-tabletów samsunga jedną ręką jest niezłą gimnastyką, chyba że się ma łapy jak chleby.
Jeśli IOS odpada, to mnie poważnie zastanawia co w androidzie jest prostego ? Bo dokopać się do jakichkolwiek ustawień to rzecz gorsza niż w windows millenium.
I jeszcze nigdy tyle się nie naklikałem żeby zadzwonić na jeden z kontaktów listy.
Dostałem raz w spadku blackberry z włączoną usługą BIS.
Żeby modele Z/Q nie były tak drogie, nie dotknąłbym żadnego telefonu innego producenta.
Choć z drugiej strony cena nie odbiega od innych topowych marek i modeli.
Zdania są jednak podzielone, bo albo się ma blackberry, albo tylko narzeka że kiedyś miało