Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 warcraft 3 : the frozen throne • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Mam problem z tą grą. Chcę zrobić obraz w alcoholu i jak skończę to po zamontowaniu i próbie uruchomienia w czasie początkowego ładowania jest napisane że dysku nie ma w napędzie. Z góry dziękuje za pomoc.
sk8swirusek napisał(a):dobra, ale mam orginal i nie moge po lekarstwo wbic sie na bneta. no to jak zrobic zeby sei dalo?
Skoro Masz Orginała ?? To jest To Bardzo Ciekawe Wiem Ze Skoro Tak ci nie działa to Musisz Sciągnąc z Internetu Tak zwane mini-image Ale Tutaj o niego nie pros a ten mini image poprostu montujesz w daemonie i powinno łazic
Jedna Wiara Jeden Klub Wisła Kraków Aż Po Grób
Odwiedźcie Bloga W PRofilu | cenzura! Nas Pojęcie Którego Wy nie Znacie Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie