A więc ma pewien problem z grami (ogólnie, prócz Counter-Strike 1.6 / Steam). Możliwe, że z komputerem i to jest bardziej prawdopodobne. Przejde więc do konkretów. Gdy gram np. w Morrowind lub Harry Potter QWC, komputer w pewnym momencie, czasem po godzinie czasem po 5 minutach a czasem nawet po 2-3 godzinach się SAM RESETUJE !!! Problem ten mam z każdą grą, którą zainstaluje na komputer prócz jak mówiłem Counter-Strike'a. Zrobiłem format i mimo to problem występuje nadal. Nie wiem czy jest to wina jakiś programów w co wątpie, bo mam na komputerze zainstalowane tylko te najpotrzebniejsze, typu: kodeki, winamp, nero, kasperksy antyvirus, firefox, gg, itp. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej (GF FX 5200/128MB) ustawiłem opcje graficzne na "WYSOKĄ WYDAJNOŚĆ", lecz i to nie poskutkowało. Nie wiem w czym tkwi problem. Nie znam się za bardzo, ale coś czuje, że będę musiał wymienić zasliacz (chodzi ok, ale mam takie złe przeczucia co do tego), w sumie jest stary więc możliwe ale nie mam pewności ! Chciałbym aby ktoś spróbował mi odpowiedzieć w jakiś sposób na ten problem i w miare jakoś pomóc !!!
Autor postu otrzymał pochwałę