Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
galactic civilizations 2:dread lords -pytania i odpowiedzi. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

galactic civilizations 2:dread lords -pytania i odpowiedzi.

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

galactic civilizations 2:dread lords -pytania i odpowiedzi.

Postprzez Szymonr 04 Cze 2006, 13:45

reklama
Witam.

Założyłem ten temat w celu pomocy dla graczy podczas grania w tą nieco rozbudowaną grę.
Mam otóż takie zapytanie:
Jak się podbija planety?
Gdy mam statki, którymi można walczyć, np Battleshipy czy defendery mogę zniszczyć tylko orbitalną ochronę planety (ikonka tarczy koło planety), ale ni jak nie mogę przeprowadzić desantu i podbić planety. Próbowałem statkami bojowimy i nic. Jeżeli pokonały już obronę planety dryfują w przestrzeni nic nie robiąc. Próbowałem również Colony Shipem-raczej też nic nie daje. Czym muszę podbijać te planety?
Pytanie nr2: Czy wie ktoś, kiedy będzie spolszczenie do tej gry? Jest w niej dużo tekstu i pomimo, że angielski mniej więcej umiem to granie w swoimstym języku byłoby bardziej komfortowe.

Pozdrawiam.
phew
Awatar użytkownika
Szymonr
~user

Dołączenie: 01 Lis 2005, 15:14

Postprzez mossin 04 Cze 2006, 15:07

Muszisz mieć statki desantowe wyładowane marinami, kierujesz go na plnetę i wtedy dopiero zaczyna się bitwa o "ziemię" :wink:
mossin
~user

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 14:27

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości