Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problemy z grą america's army • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Cyberduck • DesktopOK • PingPlotter • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • GameEx • Telegram Desktop Portable • Telegram Desktop
Mam wielką prośbe w treningu jest misja aby przejść niezauważonym przez 3 etapy do punktu b dochodze czołgając sie prawie cały czas i jest ok ale przy moście zawsze mnie zauważą ma ktoś jakąś porade walcze juz od 2 dni nad tym moze link gdzie to opisują ?z góry dzienki bo juz się troszke zniechęciłem niepowodzeniem
musisz isc wąwozem i potem wejśćna gore w krzakach. Kiedy zacznie swiecic w przeciwną stronę starasz sie wejść po zboczu. Być moze bedziesz musiał kucnąćaby wejść. Pamietaj aby używać trybu skradania się (domyślnie shift).
Wasilij Zajcew napisał(a):Ogulnie to ja się cały czas czołgam ale zawsze mnie wypatrzą
Kiedy zaczynają coś krzyczeć to pamiętaj aby sie położyć i nie ruszać aż przestaną. Używaj cichego czołgania się bo szybkie czasem mogą usłyszeć. Wypatruj strażników lornetką i idz kiedy nie patrzą. Jezeli się nie bedziesz poruszać to nie powinni Cię zobaczyć. No i powodzenia