Witam. Mam problem z grą Assassin's Creed 2. Mam zadanie aby zanieść do naprawy sztylet. Zanieść go muszę do Leonarda. Gdy zanosze i on go naprawi to gry mam go wyciągnąć to zawiesza mi się gra. Tzn menu i wszystko działa tylko postać jest bez ruchu i nic nie mogę zrobić.
Chyba tylko kupić oryginał bo sytuacja którą opisujesz jest pokłosiem pirackiej wersji gry i nowego zabezpieczenia drm Ubisoftu, którego, na obecną chwilę, jeszcze nikt nie złamał .
spokojnie, nic Ci się nie zawiesiło Wszystko jest OK, jedyne co musisz zrobić, to wyciągnąć ten sztylet, nie pamiętam, ale była to bodajże 2 na klawiaturze
adashko, masz jakieś złe wiadomości. drm już dawno został złamany, z tego co wiem to niecały miesiąc od daty premiery, a pare dni później powstały emulatory pozwalające w 100% przejść grę i wszystkie misje poboczne itp.
Wiem bo sam ściągnąłem AC2 w dniu premiery i z niecierpliwością czekałem na cracka
Ok, w takim razie przepraszam, swoją wypowiedź oparłem o sytuację z najnowszych Settlersów gdzie jak wiadomo zastosowano to samo zabezpieczenie i gra co jakiś czas się zwiesza