Mam problem z grą Fifa Manager 08. Przeszukałem cały internet i nie widziałem nic podobnego. Tak jakby tylko mi sie to przytrafiło.
Otóż chodzi o to że gdy gram w FM to po chwili wychodzi mi do pulpitu. Rzecz w tym ze mialem juz tak wczesniej. Grę mam od ponad roku więc komputer przeszedł w tym czasie pare formatów jednak problem nie znikł. Ostatnio zaczalem grac z nadzieja ze moze juz po problemie i w koncu bede mogl sobie pograc. Ku mojemu zdziwieniu grałem az milo do pewnego momentu, czyli do ok. 2h. Problem powrocil. Wyszlo mi do pulpitu. Wlaczylem spowrotem gre z mysla ze moze nawet sie robic takie cos co te dwie godziny. Jednak gra znow wyszla do windowsa po 15 min. W ciagu kolejnej godziny wychodzila ok. 4 razy. Teraz nie pogram sobie nawet 3-4 min a gra samoczynnie wychodzi do pulpitu. Juz nie wiem co mam robic...
Chcialbym jeszcze przytoczyc iz w tym czasie od kiedy mam gre dokupilem RAM (1GB) i mam nowa karte graficzna ale widac ze to i tak nic nie pomoglo.
Bardzo dziekuje z gory za pomoc... jezeli ktos taki sie znajdzie...

PS
Od razu mowie ze to pirat, jednak tu na pewno nie chodzi o to bo u moich dwoch kumpli hulalo normalnie przez caly czas...