Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Medal of honor: allied assault problem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Witam mam problem z uruchomieniem tej gry chciałem sobie ja przypomniec i pograć troche po dlugim czasie a tu pech za kazdym razem pojawia mi sie blad tzn raport o błedach tego typu
Co moge z tym zrobic?? prosze o pomoc i z góry dziekuje
Programosik, nie nazywaj kogoś złodziejem gdy sam nim jesteś. nie dość że obrażasz kogoś innego to jeszcze sam się przyznajesz do tego samego o co kogoś oskarżasz. więc powiem dosłownie zamknij jape bo ty nie jesteś tutaj sędzią