Wchodzisz do folderu Counter-Strike 1.6, następnie do cstrike. Będzie tam plik config.cfg.
Nie wiem gdzie kolega ma dokładnie zainstalowanego. Powinniście znaleść ten folder ;]
Pessimist napisał(a):Jaka jest najlepsza konfiguracja do komfortowego grania?
Pessimist napisał(a):Można jakos zmienic dłon w ktorej jest trzymana bron? w opcjach pisze ze bron powinienem miec w prawej, ale ciagle mam w lewej. Jestem praworeczny i jakos glupio mi sie tak gra po lewej stronie
Pessimist napisał(a):Można jakos zmienic dłon w ktorej jest trzymana bron? w opcjach pisze ze bron powinienem miec w prawej, ale ciagle mam w lewej. Jestem praworeczny i jakos glupio mi sie tak gra po lewej stronie Mr. Green
Kenji napisał(a):Wciskasz H i wybierasz, że cośtam RIGHT(prawa) ręka... chyba od razu Smile Wciskasz podczas gry. Pozdro
cl_righthand "1"
ToServeAndProtect napisał(a):po pierwsze żeby wcisnąć trzeba mieć BINDA
Kenji napisał(a):ToServeAndProtect napisał(a):po pierwsze żeby wcisnąć trzeba mieć BINDA
Hmm... dziwne. Ja to miałem od zawszeBez bawienia się bindami. Pozdro jeszcze raz
ToServeAndProtect napisał(a):Łukasz Angowski plik config.cfg - tam zazwyczaj są wszelkie bindy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości