poproś, może ktoś użyczy ci save'a z podobnej lokacji
Mr. Mibay napisał(a):Kolejna porażkaOtóż jak to mam zrobić? Wziąść ten posąg ? Ale w jaki sposób? Jeżeli od płyne daleko od niego to mi ten słup co jest ten posąg obsunie sie i znowu musze wracać zeby podnieść ten posąg i zeby ta maska była. Jak ja to mam zrobić zeby zdąrzyć ?? W proszę o pomoc.
Foty:
Jak to zrobić ????????
Gosiac napisał(a):Hej. Jestem tu nowa, więc mam nadzieję, że mnie zaakceptujecie! Więc ja mam problem w Grecji w poziomie KOLOSEUM. Jak już na górzę tą dźwignię podziągnęłam i zeszłam tam na dół, to wyskoczyły na mnie goryle i lwy. Ok. Zabiłam je. Idę do tej bramy. I tam w środku jest jakiś tunel. Se idę no nie, ale nagle słyszę jakieś skrzeki, skrzypienia itd. Wiecie nie miałam pojęcia, że kiedyś tak będzie, ale boję się!Po raz pierwszy! TR ANNIEVERSARY to na prawdę przerażająca gra. Nawet gdy grałam w the last revelation to się tak nie bałam a teraz... Czy ktoś może mi powiedzieć co jest dalej i co wywołuje takie okropne dźwięki pliss! Z góry dziex!
![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 11:40 ]
O plissss możecie mi szybciej odpowiedzieć na moje pytanko? Tu Lara Croft! ^ PLiss przypomne je, chociaż nie jusze. Jest ono powyżej. Błagam WAS odpowiedźcie mi szybko! To jest kwestia czasu! Proszę ja tak się boję...To jak, zaglądajcie częściej na to forum! Plissss zależy mi na tym, abyście odpowiedzieli :*
Musisz znaleść kolejną zębadke . Aby dojśc do tej zębadki nalezy iść tą drogą gdzie brałeśzakładałas drugą zębadke. Jak cos to GG: 2551510Jokasta napisał(a):Hej, doszłam w TRA do takiego momentu ( jakoś po walce z T-Rex'em) gdzie jest taki wielki wodospad, doszłam gdzieś na samą górę i włączyłam dźwignie po czym pokazany był filmik z jakimiś kratami pod wodą, które się otwierają. No właśnie teraz nie wiem co robić. Pod wodą nic takiego nie ma chyba, że chodzi o takie drzwi za wodospadem ale tam i tak się nie da wpłynąć. W lokacji dostrzegłam jeszcze jeden mechanizm zębatkowy, który jeszcze chyba trzeba uruchomić ale też nie wiem jak tam dojść. Proszę o pomoc.
maatt napisał(a):czy może mi ktos dac save po momencie http://img401.imageshack.us/my.php?image=level5stfrancisfollyimact0.jpg ale żeby było to pierwszego jego wejscie w bogów żeby był to pierwszy y bóg bo u mnie chyba jest jakiś błąd czy cooś i nie chcą sie drzwi otworzyć ... nie mogę wogoóle tego przekrecic . Prosze o odp. na gg : 2551510
Gosiac napisał(a):maatt napisał(a):czy może mi ktos dac save po momencie http://img401.imageshack.us/my.php?image=level5stfrancisfollyimact0.jpg ale żeby było to pierwszego jego wejscie w bogów żeby był to pierwszy y bóg bo u mnie chyba jest jakiś błąd czy cooś i nie chcą sie drzwi otworzyć ... nie mogę wogoóle tego przekrecic . Prosze o odp. na gg : 2551510
No wiesz, u mnie nie było żandego problemu z przekręceniem tego mechanizmuChódź do okoła tego aż na dole ci się pojawi znak ostrezgawczy z wykrzyknikiem i naciśnij "E" no chyba , że zmieniłeś no to wtedy poprostu klawisz inetracji
Musi się dać to przekręcić
Mam nadzieję, że pomogłam
Pa :*
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości