Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pes6 online • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Chciałbym zagrać w sieci w Pro Evo 6 ale niemoge wejść a serwer bo musze być zarejstrowany a żeby sie zarejestrować to musze podać kod z opakowania z grą. A ja ściągnołem tą gre z neta. Co mam zrobić??( poza kupieniem orginału oczywiście) Prosze o pomoc
Patrzysz w niebo a nie spojrzysz w siebie, Boga nie znajdzie ten kto go szuka tylko w niebie
niechce zakladac nowego tematu weic napisze tu bo tresc taka sama
a wiec niemoge sie od dzisiaj polaczyc z serverem w pes 6 mam oryginalna gre i klucz oczywiscie al po wpisaniu mojego hasla pisze ze "polaczenie z serverem przerwane" o co chodzi???Dzieje mi sie to od dzisiaj wczesniej (2 dni temu) bylo normaknie.
O co chodzi???