hmm no wiec zacznijmy od poczatku:P wgralem sobie wszytko po kolei tak jak napisane w instrukcji steam potem ppacher sciagnalem to co kcialem(czyli cs i hl) potem wypakowalem non steama..(tu sie zaczynaja problemy:P) udalo mi sie go jakos wlaczyc (przez ten plik co mowiles) i kce dac play to mi sie wyswietla okienko jakie gierki moge wlaczyc (cs,hl) klikam 2 razy w cs i pokazuje sie taki komunikat ze przygotowyje sie do wlaczenia gry jak pierwszy raz prubuje zagrac to to moze potrwac(ten komunikat odrazu znika ) , ale ile mozna czekac??raczej nic sie nie dzieje.
No to ok wchodze w servers, odrazu po kliknieciu error" error:could not contact server, using old server list" ok jest dobrze potem se wchodze a raczej prubuje wejsc w download a tu zonk "you dont have Steam Down installed, use steam down to download the games gcf's" klokam ok i nic sie nie dzieje

.Hmmm wiec nie mam pojecia co robic;/ powtazam ze mam 100% sciagnietych gier moze mam to odinstalowac wszytko i sprubowac jeszcze raz?? albo nie wiem nie amm pojecia