po pierwsze na jakim jesteś etapie gry
  po pierwsze na jakim jesteś etapie gry  bo np. w Nordmarze aż roi się od rud. Ale na początku to chyba najlepiej jeśli pójdziesz do Okary. Tam jest kopalnia. Poza tym magiczną rudę znajdziesz w kufrach lepiej zabezpieczonych ale Tobie raczej chodzi chyba o rudę żelaza...-> Okara
 bo np. w Nordmarze aż roi się od rud. Ale na początku to chyba najlepiej jeśli pójdziesz do Okary. Tam jest kopalnia. Poza tym magiczną rudę znajdziesz w kufrach lepiej zabezpieczonych ale Tobie raczej chodzi chyba o rudę żelaza...-> Okara

eMaNeTeWu napisał(a):Czyli mam iść do Okary i tma niedaleko jest kopalnia, tak?

GregorievPL napisał(a):Pomóżcie mi! Powiedźcie mi jak dojść z Okary do tego kolesia Kenta co siedzi w jakini?? Bo szukam go i nie umiem znaleźć.
Aoe napisał(a):Ja mam pytanko naury technicznej Smile
1.Czy jest roznica wydajnosciowa pomiedzy demkiem gothica 3 [niemieckie] a full polska wersja?
2.Wyjdzie jakis patch optymalizacyjny?

Chyba jak kazdemu
  Chyba jak kazdemu 

szramuraj napisał(a):GregorievPL napisał:
Pomóżcie mi! Powiedźcie mi jak dojść z Okary do tego kolesia Kenta co siedzi w jakini?? Bo szukam go i nie umiem znaleźć.
Po pierwsze kup mape jeśli jej nie masz i się nią kieruj ja tak przynajmniej doszedłem. Na drodze do okary jak pamiętam będzie troche wilków i zębaczy wiec się dobrze przygotuj jeszcze jedno jest jeden koleś na farmie który cię tam zaprowadzi jednak zapomniałem jak ma na imię. A w środku jaskini powinien być ten koleś jaskinia nie jest duża więc bez problemu powinieneś go znaleźć.
 np. czy są mapy miast??itp
  np. czy są mapy miast??itp 

GregorievPL napisał(a):To są inne mapy niż mapa świata?? Smile np. czy są mapy miast??itp
 Jak będę miał znowu jakieś problemy w grze albo z grą to napisze
 Jak będę miał znowu jakieś problemy w grze albo z grą to napisze   
  Bo w Vengradzie dostaje zadanie od Vandorna jakoś tak, że musze mu dać 15 pił i 10 młotów i 20 kilofów
 Bo w Vengradzie dostaje zadanie od Vandorna jakoś tak, że musze mu dać 15 pił i 10 młotów i 20 kilofów  kilofy kupiłem u wszystkich i dałem mu, ale nie wiem gdzie mam znaleźć te wszystkie piły i młoty:/ znalazłem gdzieś przedtem 1 młot i 2 piły a więcej nie umiem
 kilofy kupiłem u wszystkich i dałem mu, ale nie wiem gdzie mam znaleźć te wszystkie piły i młoty:/ znalazłem gdzieś przedtem 1 młot i 2 piły a więcej nie umiem  Więc wie ktoś może gdzie można to znaleźć:/ bo nikt nie sprzedaje.
 Więc wie ktoś może gdzie można to znaleźć:/ bo nikt nie sprzedaje. 

)
) 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości