Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 odpalanie prince of persia two trones • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Kami • Nuclear • XRECODE III Portable • XRECODE III • Franz • Serato DJ Pro • MuPDF • PhraseExpress • Multi Commander Portable
Witam, mam problem z grą prince of persia two trones. Zainstalowalem ją poprawnie i w trakcie gdy włączam gre laduje sie jakis pasek i gra sie nie włącza. Nie wiem co mam zrobic. POobralem adobe reader bo to bylo wskazane przy koncu instalacji. Ale i tak nic to nie pomoglo. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję.
Nie ma zadnego bledu, nawet skopiowalem c.r.a.k.a ale on jest w 100% dobry. Przy włączaniu gry laduje sie ten pasek gdzie mozna wcisnac ctrl i wlaczy sie okno z konfiguracją sprzetu. gdy to okno zniknie powinna sie wlaczyc gra a nic sie nie wlacza.
spelniam wymagania gry, wszytkkie znaczki są na zielono. CR@CK JEST Z RELOADED to jest napewno dobry. Kiedys instalowalem to nie mialem cr@cka to pokazywalo sie zabezpieczenie.
neo19918 napisał(a):a co to za program ten reg cleaner i gdzie idzie go sciagnac?
google cie leniu pogryzlo
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...