Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 company of heroes • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • USB Raptor • WebCatalog • tinyMediaManager Portable • tinyMediaManager • Farbar Recovery Scan Tool • Monkey′s Audio
dzięki wielkie....... tu masz strone z której ściągałem http://companyofheroes.filefront.com/
[ Dodano: Dzisiaj o 15:28 ] a jak to ma być w Engine bo cały czas wypakowuje to tam i nic ........... Mam też pytanie co do misji Carentan..... Czy żeby zdobyć medal trzeba wyeliminować snajperów wroga czy mam własnym snajperem eliminować ????
nie, zabijasz dowolnych niemcow. snajper moze strzelac skadkolwiek. mozesz nawet wyslac cala ich eskadre. wazne aby padlo 30 niemcow od strzalow snajperskich! to jest NAPRAWDE latwe zadanie
dzięki mam już z tego medal....... a wiesz jak dokładnie rozpakować mody??? Bo ściągam daje do plików co napisał Pawlako i nie wchodzą najbardziej zależy mi na modzie z czołgami
[ Dodano: Dzisiaj o 20:59 ] czy ma ktoś medal za ostatnią misje gdzie trzeba wyeliminować 300 jednostek osi. Jeśli tak to mogła by mi ta osoba powiedzieć jak to zrobiła bo ja nie daję sobie z tym rady