Mam ten problem z wiekszoscia gier ale opisze go np na przykladzie fify2005:instaluje gre wszystko idzie dobrze.Uruchamiam wybieram jezyk, zmieniam opcje itd wszystko jest ok.Klikam na rozpocznij mecz,rozpoczynam grac i po chwili gra mi wychodzi do windowsa badz pojawia sie niebieski ekran biosu.Niekiedy dzieje sie to zraz po rozpoczeciu meczu,niekiedy po rozegraniu 1,2 meczy.W ekranie wyboru druzyn,opcji itd moge grzebac do woli,problem rozpoczyna sie gdy zaczynam rozgrywac mecz.Wczesniej fifa2005 chodzila na moim kompie bezproblemowo.Potem formatowalem kompa,zainstalowalem ja i problem sie pojawil.Format byl przeprowadzony dobrze bo jak gralem w fife2005 , formatowalem komp i potem gra chodzila dobrze.Pytalem znajomego i powiedzial ze trzeba cos zmienic w biosie bo on tez tak mial i cos w biosie mu kumpel zmienil i jest ok.Wie ktos moze co to moze byc?Problem ten dotyczy takze np.fify 2004 i Medal of honor AA.Nie wymienialem w kompie zadnego sprzetu nie instalowalem innych sterownikow itd.Wczesniej gra chodzila idealnie.