PZDR
Creative15 napisał(a):minimalne wymagania sprzetowe spełniam, a to się tne dziadostwo, ze już mnie szlag trafia
To increase performance the user can disable the pixel-shader rendering entirely. To do this edit the hitmanbloodmoney.ini file found in the root of the Hitman Bloodmoney folder and add the following line `Shaderquality Low`, save the file and load the game. Please note this is an unsupported feature of the graphics engine so user may experience strange anomolies.
By zwiększyć wydajność użytkownik może zupełnie wyłaczyć renderowanie pixel-shader. By zrobić to edytuj plik hitmanbloodmoney.ini znaleziony w źródle folderu Hitman BloodMoney i dodaj następującą linie "Shaderquality Low", zapisz plik i załaduj grę. Proszę zauważyć że to jest niewspomagana właściwość silnika karty graficznej, więc użytkownik może doświadczyć dziwnych anomali.
Reveler napisał(a):Nie wiem czy to pomoże ale w pliku ReadMe znalazłem coś takeigo..
samsung70 napisał(a):Creative, czy ty czasem tez nei sciągnąłes tego RIPA co ja??
samsung70 napisał(a):bo ja mam dokładnie taki sam problem jak Ty, gra sie chlasta na rozdzialce 800*600 na radku x800gto
Wie może ktoś co można z tym zrobić??
pudzian00 napisał(a):ma taki problem mam demo i po załadowania paska pokazuje się intro a po intrze wraca do windowsa
AMD Athlon 1,67 GHz
512 MB DDR
GeForce ti 4200
XP professional service pack 2
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości