PS.mam kompa z karta ktora obsluguje ps 3.0 ale nie kupowalem jej z mysla o tym zeby w nfs carbon miec jakies bajery
PS.2 za dwa lata to Ty bedziesz plakal zeby jakas gra wyszla ktora na twoim kompie podziala
Rudesmen napisał(a):zobaczyć cos fajnego
DeadOrAlive napisał(a):bo w grze ważna jest grywalność i klimat a nie wizualne bajery
garfield2 napisał(a):Rudesmen napisał(a):EA tez jest głupie bo zamiast w MW wprowadzić obsługę kart z przynajmniej directx 8 zastanawia się czy zrobić to w Carbonie - ludzie kupują karty z PS 3 żeby zobaczyć cos fajnego, a tu EA myśli o "nabiedniejszych" - głupich
no dobra skoro masz teraz taki komp dobry bo niedawno chociazby kupiles a za 2 lata znow bedzie jakis new nfs a nawet szybciej i wtey ea bedzie wprowadzi jeszcze wieksze wymagania i bedziesz musail grac na mniejszych detalach niz dotychczas... wiec oni robia dobrze
Rudesmen napisał(a):mam 7300GT od galaxy
precel napisał(a):tzreba skupic sie na prowadzeniu samochodu
precel napisał(a):Rudesmen napisał(a):mam 7300GT od galaxy
to chialbym zobaczyc na twojej karcie gre z wlaczonym hdr ps3 etc. to bys mial mega bajer czyli pokaz slajdow
mi sie podoba grafika w nfs nic jej nie brakuje jak gram i tak ie mam czssu popodziwac krajobrazow bo tzreba skupic sie na prowadzeniu samochodu
garfield2 napisał(a):jeszcze 3,5tyg i bedzie w co grac
Zdzichu_93 napisał(a):garfield2 napisał(a):jeszcze 3,5tyg i bedzie w co grac
heh... ja się dowiedziałem że będe miał taką możliwość w czwartek... w pełną wersję... na swoim kompie...![]()
![]()
![]()
cinek4 napisał(a):Jak to ? Magia ? Slyszalem o graniu tydzien przed premiera ale ze az 3,5 ??
Zdzichu_93 napisał(a):Znam pewną osobę która w Carbona pyka już od tygodnia...
Zdzichu_93 napisał(a):Znam pewną osobę która w Carbona pyka już od tygodnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości