OlooS napisał(a):Ja wybiore RX 8
A ja
OlooS napisał(a):*Nissan 240SX(1997)
wg mnie zarombisty woz w underogundzie scicigealem sie nim i dopiero jak weszli z hondami s2000 itp. w koncoch trasach bylo ciezko
OlooS napisał(a):Ja wybiore RX 8
A ja
OlooS napisał(a):*Nissan 240SX(1997)
szpak00 napisał(a):*Nissan 240SX(1997)
OlooS napisał(a):Samsung juz dawno to proponowalem ale nikt nie odpowiedzial
samsung70 napisał(a):bo szkoda zeby się gdzies zapodział
Dakota* napisał(a): gdzie to wyszperales?
http://www.nfsplanet.com/nfsc_demo.php?lang=eng
kajtekjr napisał(a):samsung70 napisał(a):a co to jest sa przyjemnosc grac w najnowszą gre bez pixelshaderow i innych tych bajerów
Eh mowisz tak bo masz w miare nowy sprzet... jakbys mial padaczke taka jak ja mowil bys inaczej.... punkt patrzenia zalezy od punktu siedzenia..
Rudesmen napisał(a):EA tez jest głupie bo zamiast w MW wprowadzić obsługę kart z przynajmniej directx 8 zastanawia się czy zrobić to w Carbonie - ludzie kupują karty z PS 3 żeby zobaczyć cos fajnego, a tu EA myśli o "nabiedniejszych" - głupich
Ja mam Radka 9550 i za bardzo nie powiem czy mi ps obsługuje bo nie wiem.
Rudesmen napisał(a):A EA tez jest głupie bo zamiast w MW wprowadzić obsługę kart z przynajmniej directx 8 zastanawia się czy zrobić to w Carbonie - ludzie kupują karty z PS 3 żeby zobaczyć cos fajnego, a tu EA myśli o "nabiedniejszych" - głupich (ze względ na koszt fx 5200) i robi wszystko żeby gra działąła na ich sprzecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości