Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
mam problem z misją w kotor 2 pomocy! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mam problem z misją w kotor 2 pomocy!

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Mam problem z misją w kotor 2 POMOCY!

Postprzez krycha_512 02 Wrz 2006, 10:02

reklama
Mam problem z kotorem ponieważ gram z poradnikiem z gry-online, jestem w nar shaddaa w nim pesze że mam Squesha i że na mapie w grze można go znajeźć w Exchangle Headqarters. I niewiem gzie to jest ponieważ patrzę się na mape i taam tej nazwy niema.
POMOCY!

[ Dodano: Dzisiaj o 13:14 ]
dobra już to zrobiłem :D .Ale mam kolejny problem :cry:
Opis problemu :
wracam do statku po drodze altakują mnie koleśie którym zabrałem miejsce na parkingu kiedy ich zabije wracam na statek i zaczynam znwu walkę z tymi kolesiami pod koniec walk rozmawiam jednym z nich i mówię mu że by się bronił i go zabijam.Potem wychodzę z statku i w poradniku pisze że mój toważysz ma mi powiedzieć o jakimś zaproszeniu przez jakiegoś kolesia a on mi nic nie mówi więc idę do tego baru i przed barem widzę filmik że jakiś wookie łapie za szyje jakąś koleśane (oni są łowcami głów chyba) no i niewiem co mam zrobić. Bardzo proszę o pomoc .
krycha_512
~user

Dołączenie: 29 Sie 2006, 08:06

Postprzez greatdragon 03 Wrz 2006, 17:45

Jak wchodzisz do tego baru(sa tam trujące opary) to powinna cie ogłuszyć taka babka i dalej będziesz grac nią. Jeśli tak nie ma to nie wiem spróbuj isc do kasyna, nic innego mi sie nie nasówa.
So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes...
Awatar użytkownika
greatdragon
~user

Dołączenie: 06 Gru 2005, 09:25
Pochwały: 1

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości