Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z wolfenstein enemy terriority (wersja 2.60) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z wolfenstein enemy terriority (wersja 2.60)

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z wolfenstein enemy terriority (wersja 2.60)

Postprzez Damage 05 Lip 2006, 13:24

reklama
mam problem poniewaz gram w "wolfa" okolo miesiaca ale 2 dni temu
przy ladowaniu sie oryginalnej mapy fuel dump wyrzuca mnie do menu i wyskakuje mi taki blad

Image

HELP :!: HELP :!: HELP :!:

P.S juz probowalem przeinstalowywac gre ale to nic nie dalo
8) " Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo " 8)
:baseball: "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona" :baseball:
Awatar użytkownika
Damage
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 23:13
Miejscowość: prosto z ciemnej strony mocy
Pochwały: 1

Postprzez d3v 05 Lip 2006, 15:15

Damage też tak miałem.To jest chyba poblem niewynikajacy od towjej gry o też niemogłem się kiedys na kilka map dostac a po kilku dniach było OK.poczekaj troche.Ale inne mapy Ci działają??
Awatar użytkownika
d3v
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 20:03
Pochwały: 39

Postprzez Damage 05 Lip 2006, 17:51

Ronaldinio napisał(a):Damage też tak miałem.To jest chyba poblem niewynikajacy od towjej gry o też niemogłem się kiedys na kilka map dostac a po kilku dniach było OK.poczekaj troche.Ale inne mapy Ci działają??

tak inne mapy dzialaja bez zarzutu ta mapa nie dziala na zadnym serveze ciagle wystepuje ten sam blad :x
8) " Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo " 8)
:baseball: "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona" :baseball:
Awatar użytkownika
Damage
~user

Postprzez mundek 07 Lip 2006, 00:23

To nie wina gry tylko serwera..Za jakiś czas powinno być ok
Celeron 1Ghz, 512 RAM SD,GeForce4 MX 440
Awatar użytkownika
mundek
~user

Dołączenie: 06 Lip 2006, 19:48
Miejscowość: ostrów wielkopolski

Postprzez Damage 07 Lip 2006, 14:52

mundek napisał(a):To nie wina gry tylko serwera..Za jakiś czas powinno być ok

heh wiem ze to nie wina servera bo na kazdym serverze mnie wywala

taaaaa za jakis czas tylko ja czekam juz 1,5 tygodnia i nic

luuudzie heeeeeeeeeeeeeelp :!:
Awatar użytkownika
Damage
~user

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości