Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z hamachi[wirtualny lan] • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper • PhpStorm • IntelliJ IDEA Community Edition • DriverEasy • Viber
witam mam problem z programem Hamachi a mianowicie chciałem go zainstalowac by pograc z kumplem w cs'a 1.6 i podczas instalacji wyskakuje mi cos takiego
http://img47.imageshack.us/img47/1694/sssdd7bj.png
Jak temu zaradzic??
To chyba nie jest kwestia wersji 0.9.9 bo nowsza to beta. Ja ze znajomymi jedziemy na 0.9.9 i wszystko jest ok. Moim zdaniemalbo instalka jakas lewa moze byc albo cos z winda nie tak.
cos mi mowi ze nie masz uprawnien admina ... jesli masz jednak uprawnienia, najczesciej jest to wina softu albo jego starosci ... dzieje sie tak w 5 % przypadkow, gdy soft nie zezwala na instalacje nowego "wirtualnego" sterownika sieciowego, jak to ma miejsce w przypadku hamachi ... ponowna reinstalka xp powinna pomoc
zalezy ... jesli nie mial zadnej wersji poprzednio instalowanej, wyjsciem jest reinstalka lub instalacja o9. wersje 1.0.x sa to wersje rozwojowe i caly czas sa tworzonoe nowe wersje ... aby w koncu, jak wyjdzie wersja 1.0 ta nie miala zadnych problemow ...
i jak powiedzialem, dzieje sie to w okolo 5 % przypadkow ... ale poczekamy, az bedzie "class c" ... z tym jest stugania