Porzebuje dobrych rad i linka na dobry serwer WoW 1.9.4
Uptime: 00 days 01:31:59 Total Online: 648
- Game client 1.9.2-1.9.4
- Open realmlist.wtf file and set this info "set realmlist rivera.servegame.com" and save it.
- Run game, and enter SAME login and pass (use only eng letters) i.e. myacc:myacc
- Account will be created, then in game change pass info , use command ".password yournewpass" (use only eng letters)
mefa napisał(a):A jak z dzialaniem ? Wszystkie rasy/klasy/zdolnosci dzialaja ?
Szczegolnie interesuje mnie hunter.
Ralphy napisał(a):mefa napisał(a):A jak z dzialaniem ? Wszystkie rasy/klasy/zdolnosci dzialaja ?
Szczegolnie interesuje mnie hunter.
Wszystko działa na pewno powyżej 50%. Są także profesje pierwszorzędne i drugorzędne, czyli: Kowalstwo, pierwsza pomoc, rybactwo, alchemia, gotowanie to wszystko działa. Szczegółowo to nie wiem jak jest z Hunterami, ale ponoć jest to teraz bardzo "działająca" klasa. Gra nią na oko co 3-4 gracz.
PS. Na tym serverze jest pewien haczyk. Nie będę tutaj pisał, po prostu zajrzyjcie do obszerniejszej wersji FAQ i forum servera (link podałem w moim poprzednim poście).
mefa napisał(a):Moze napisz odrazu ten kryczke... moze po miesiacu trzeba placic 50zl jak na serwie blizza ? :>
mefa napisał(a):A wiesz moze, czy dziala pet ?
mefa napisał(a):-nie mozna plywac... Shocked gdy wejdziemy do wody w zasadzie nie mozemy sie juz ruszac i nawet wylogowanie i ponowne zalogowanie niewiele pomagaja)
mefa napisał(a):-nie dzialaja podstawowe questy w miejscach startowych (np. grajac elfem nie moglem zbierac kwiatkow i grzybow potrezbnych do questa, bo wszystkie bylu puste..., nie moglem tez dokonczyc questu z oddaniem medaliona)
mefa napisał(a):Co do plywania to nieraz przez przypadek mozna wpasc do wody i co wtedy ? :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości