Nowik napisał(a):Arararara napisał(a):mam nastepujacy problem ze steam ripem otorz jesli chce odpalic jakas gre przy pomocy tego programu to po wybraniu jednej z listy np cs:s (chociaz to bez znaczenia bo problem powtarza sie dla wszystkich gier) to wyskakuje mi nastepujacy komunikat: "Unable to load C:\Program Files\CueSteam Plus\hl2\bin\filesystem_steam.dll" probowalem przeinstalowywac gry ale problem sie powtarza
Zainstaluj/wypakuj jeszcze raz Cuesteama+, podmieniając wszystkie foldery i pliki oprócz katalogu "steamapps". Powinno zadziałać
Arararara napisał(a):ffs raczej nie dziala mowilem o ...\CueSteam Plus\hl2\bin\filesystem_steam.dll a nie o ...\CueSteam Plus\bin\filesystem_steam.dll gdybym nie zrobil kopi zapasowej to wszystko co sciagnalem poszloby sie je*** Twoja metoda nie dziala:P
Arararara napisał(a):btw mam jeszcze jedno pytanie co do hl2 lost coast kiedy chce sobie to sciagnac przez cuesteam+ to za kazdym razem wyskakuje mi ze serwery sa przeciazone i zebym sprobowal pozniej chodzi o to czy wy tez tak macie i czy oprocz kupna orginalnego hl2 jest jakis inny sposob na zdobycie hl2lc bo instalujac custeam+ chodzilo mi glownie o ten dodatek
leonheart napisał(a):(...)
Patolog napisał(a):Pytanie te padło 4 posty temu ale ja podam więcej szczegółów. Moja wersja c.s'a to cs16full_v7 i na to cs16v19(patch non-steam). Jak zrobić serva nie w lanie tylko w necie ???? dodam że mam neo...
Korzonka napisał(a):Do tego stowrzyc temat " Steam . Pytania , problemy , odpowiedzi ".
Nowik napisał(a):1) Podmień wszystko oprócz folderu steamapps(w nim znajdują się pliczki gier), czytaj co piszę...
Nowik napisał(a):2) Przepraszam, że moja metoda nie działa.
D:\Steam\ppatcher.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.
Stratos napisał(a):Mam pytanie bo ta gra bedzie mozliwa do sciagniecia przez steam a czy bedzie mozliwosc sciagniecia ja sciagniecia innym sposobem ?? prosze o odp bo chcem strasznie w ta gre pograc a jak narazie wiadomo jest pre order przez steam i wlasnie chcem sie dowiedziec czy bedzie mozliwosc pobrania ja np torentem ?? plz o odp
dawsio napisał(a):mój problem był juz pewnie poruszany ale nichciało mi sie pszeszukiwac tych 87 stron tematu.
mam problem z pppacher-em Sad Przy jego uruchamianiu wyskakuje cos takiego:
Kod:
D:\Steam\ppatcher.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.
Mam winde Xp, SP2, wszystkie poprawki, system czysty bo swierzo instalowany. Jak naprawić ten problem??
Softcore**PL** napisał(a):nie wiem czemu ale jak gram to postac mi jezdzi po mapie jak na lodzie ;/
wszyscy normalnie graja tylko u mnie cos sie wali ;/
a ping mam dobry okolo 50. jak ktos wie co moge zrobic zeby tak mi sie nie dzialo to prosze o pomoc. i jeszcze jak strzele szybka serie i biegne to zaczyn sie jazda ;/ oczywiscie mowie tu o cs 1.6 i hl1. innych jeszcze nie sprawdzalem.
Stratos napisał(a):Mam pytanie bo ta gra bedzie mozliwa do sciagniecia przez steam a czy bedzie mozliwosc sciagniecia ja sciagniecia innym sposobem ?? prosze o odp bo chcem strasznie w ta gre pograc a jak narazie wiadomo jest pre order przez steam i wlasnie chcem sie dowiedziec czy bedzie mozliwosc pobrania ja np torentem ?? plz o odp
KolesCOOL napisał(a):Chciałem się zapytać mam originalne konto steam. Gdy wpisuje mój login i hasło do kona steam to nic się nie dzieje tylko jet widoczny login i hasło.
http://img153.imageshack.us/my.php?image=steam1cm.png
Link do obrazu.
KolesCOOL napisał(a):Może ktoś podać link do gry Matrix Path of neo Laughing
Possel napisał(a):mam pytanko. Nie jestem dobry w tym temacie i chciałem zacząć przygofde z cs. Zrobiłem wszystko co było w indtrukcji Novika i niby wszystko fajnie ale mnie wywala po ok 2 min gry. Co jest?? pomóżcie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości